Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Paralel yapıya sanatçı tepkisi

Özdemir Erdoğan, Ülke TV'de Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programında son derece önemli açıklamalar yaptı ama nedense medyada kendine yeterince yer bulamadı.
Uzun yıllar Mason olarak yaşadığını ve daha sonra Masonluktan ayrıldığını belirten sanatçı, "Fethullah Gülen'in gazetelerinden, medyasından gelen yakın teklifleri de reddettim" dedi. Gülen medyasının tekliflerinin Masonluktan ayrıldıktan sonra geldiğini açıklayan Erdoğan, kendisinden istifade etmek isteyenlerin olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Fethullah Gülen'in gazetelerinden, medyasından gelen yakın teklifleri de reddettim.
Siz bir şeyler üretiyorsunuz ve bunun halk içerisinde bir şeyler kıpırdattığının farkına varan çevreler var. 'Biz bu adamdan, kendi normlarımıza benzeterek istifade edebiliriz' diyorlar. Kendi normlarına getirmek ve yaklaştırmak, sinsi bir şey gibi..."
Duruma bakar mısınız?
Siyasette, bürokraside, emniyette, yargıda, ekonomide devlete koşut 'paralel yapı' oluşturmak isteyenler, şimdi de 'paralel sanatçı kitlesi' yaratıp milletin aklını çelmek için sanatı takdir edilen ve sözü dinlenen sanatçılara kanca atmış.
Gözünü budaktan esirgemeyen dobra tavırlarıyla tanıdığımız Özdemir Erdoğan, bunu açıklama yürekliliği gösterebilmiş.
Peki ya aynı baskıya boyun eğen, sineye çeken ya da susup duran sanatçılar da varsa?
İşte asıl tehlike burada...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA