Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapmayın dostlar!

Beyaz TV'nin spor programı Beyaz Futbol, son dönemde adından en çok söz edilen spor programı haline geldi.
Ama bu popülerlik; yorumların isabetinden ya da yorumcuların tecrübeleriyle donattıkları zeka pırıltılarından değil de, tamamen reytinge yönelik 'sansasyonel hareketlerinden' kaynaklanıyor.
Oysa ne Sinan Engin'in, ne Dr.Ahmet Çakar'ın, ne Rasim Ozan Kütahyalı'nın, ne de Abdülkerim Durmaz'ın bu kayıkçı kavgalarına ihtiyaçları yok. Derbi sonrası yaptıkları program da diğerlerinden farksızdı.
Sürekli birbirlerinin sesleri üzerine konuştukları için sohbet, 'kıraathane normlarına' bile erişemediğinden yine kimse bir şey anlayamadı.
Programda yer alan tüm dostlarımı çok seviyorum. En çok da sevgili Ertem Şener kardeşime üzülüyorum. Bu yıl eğer Eyüp Sultan Sabır Ödülleri diye bir organizasyon yapılırsa, büyük ödül için tek adayım Ertem'dir...
En iyisi lafı daha da uzatmak yerine köşemizin müdavimlerinden Kemal Kozan'ın notuyla son noktayı koymak: "Yorumcuların program boyunca, aynı anda ve avazı çıktığı kadar bağırarak yorum(!) yaptığı Beyaz Futbol yapımcılarından isteğim, ekranın bir köşesine 'Bu program işitme kaybına neden olabilir' diye uyarı yazısı koymaları. Ne zaman izlemek isteyip kanalı açsam, en fazla 10 dakika dayanabildim.
Tam bir gürültü kirliliği ve gerçekten tahammül ötesi..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA