Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl taca çıkılır?

Lig TV'deki maçlara verilen reklamlar artık yaratıcılık sınırlarını zorluyor. Neredeyse futbolun her deyimi, bir reklam sloganı haline dönüştürüldü. 'Hakem sahanın her yerinde, tüpçü de öyle...', 'Filonuzu kiralarken ofsayda düşmeyin...', 'Çayın sarısı, Rize çayı' vs... Bu kervana son dönemde bir boya firması da katıldı. Maçın herhangi bir yerinde yönetmen tribün görüntüsünü ekrana getiriyor. O sırada reklam sloganı da ekrana biniyor: "Tribünleri taraftar canlandırır, duvarları da biz..."
Ancak Kasımpaşa-Beşiktaş maçında yönetmen, reklamı taç'a çıkarttı. O sırada Beşiktaş 4-1 öndeydi. Ekrana Kasımpaşa tribünü ile beraber o slogan bindirildi: 'Tribünleri taraftar canlandırır, duvarları da biz...' Ne var ki, takımları ha bire gol yiyen Kasımpaşa seyircisi o sırada sıkıntı içinde çekirdek çitleyip duruyordu! Yani tribünün rengi 'hazan sarısı' idi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA