Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne oldu sana Pascal?

Evet, karnı açlıktan zil çalıyor olabilir. Evet, kilo kaybı, yorgunluk, uykusuzluk, yarışma stresi ve özlem, metabolizmasını olumsuz etkilemiş olabilir. 41 yaşın getirdiği ağırlık ve fiziksel yoksunluk da cabası.
Ama Survivor'da Ünlüler takımının futbol maçlarını 'tamamen Pascal Nouma'nın yüzünden' kaybedeceğini söyleseler asla inanmazdım.
Pascal resmen tel tel döküldü. Kale önünden topları içeri itemedi.
Hilmicem, Turabi, Hakan ve Hasan da aynı şartlarda yarışıyorlar.
Ama Pascal dökülürken, onlar döktürdüler.
Pascal'ın maçlar sonrasında adeta sinir krizi geçirip hüngür hüngür ağlaması da bu 'bitişe' kendisinin de inanamaması yüzündendi.
Diyeceksiniz ki, "Ununu elemiş, eleğini asmış bir futbolcudan ne bekliyorsun ki!" Ben ne eski futbolcular gördüm, veteranlar turnuvasında harikalar yaratıp da izleyenlere 'Keşke futbolu bırakmasaymış' dedirten... Pascal'ı her zaman yüreklerinde yaşatan siyah-beyazlı taraftar keşke Fransız futbolcuyu bu halde görmeseydi. Survivor, kimilerini küllerinden yeniden yaratırken, kimi efsaneyi de kumlara gömüyor demek ki...
Umarım bu aralar kulaktan kulağa dolaşan 'Pascal Nouma kanser mi?' dedikoduları doğru değildir. Bu beklenmedik tükeniş, Pascal'ın amansız bir hastalığın pençesinde kıvranmasından kaynaklanmıyordur ve umarım her şey ada şartları ve Pascal'ın futbolu bıraktıktan sonra kendine iyi bakmaması yüzündendir.
Bu arada maçları yöneten Acun'un değme hakemlere taş çıkarttığını da söyleyeyim. İnce faulleri o kadar iyi süzdü, avantaj gerektiren pozisyonları öyle isabetli analiz etti ki, seyirciden 'fahri FIFA kokardı' almaya hak kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA