Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dallas gibi!

Benim jenerasyonum, birbirinin içine girmiş, çetrefilli aşk oyunları ile karşılaştığı zaman 'Dallas gibi' derdi. Ama geçen yıllar içinde karşılaştığımız gerçek olaylar, Dallas dizisine rahmet okuttu. O nedenledir ki, yıllar sonra yeniden çekilip bizim ekranlarımıza da gelen Dallas'ın reytingleri yerlerde süründüğü için dizi yayından kalktı.
Show TV'nin sürprizlere açık izdivaç programı Evleneceksen Gel'de salı günü yaşanan olay da bana Dallas'ı anımsattı: Kedi seven ve renkli gözlü damat adayı isteyen Aylin Hanım'a Hakan Bey talip olarak geldi. Stüdyoya gelen ve üç evlilik yapmış olan Hakan Bey, geçtiğimiz haftalarda uzun süre Fadime Hanım'la Gökhan Bey için rekabet eden, Gökhan'dan ayrıldıktan bir gün sonra talibi Erol'la el ele stüdyoya gelip 15 Mayıs'ta evlenen Melek Hanım'ın eski eşi çıktı... Görüşme sonrasında Aylin Hanım, Hakan Bey'i reddederken onun uzattığı eli sıkmadı...
Çetrefilli aşk ilişkileri yazmak için kıvrım kıvrım kıvranan dizi senaristlerine arada Evleneceksen Gel'i izlemelerini tavsiye ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA