Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bozok gitmeliydi

Şiddeti bu toplumun ruhundan tırnaklarımızla kazıyıp atmamız lazım. Ekranda şiddeti özendiren, öven ya da mazur gören davranışları bu nedenle asla kabul edemiyorum.
Survivor'da Bozok ile Hakan arasında yaşanan sert rekabet, sonunda şiddete vardı. Bozok, arkadaşını kutlamak için kulvara giren Hakan'a 'resmen' kafa attı. Acun Ilıcalı, konseyde Bozok'a verilecek cezayı açıklayacaklarını söyleyince, bir umutla bekledim. Çünkü daha önce Pascal Nouma ve Berna çok daha 'hafif' kalabilecek davranışları yüzünden yarışmadan ihraç edilmişlerdi. Ama tıpkı daha önce Turabi'ye verildiği gibi, Bozok'a da sadece 'bir hafta oyunlardan men' cezası verildi.
Bana göre Bozok bu yarışmanın en sert, en nobran, hatta en kaba yarışmacısı. Hem yarışma sırasında, hem de konseyde Hakan'dan özür dilemek yerine üslup ve davranışlarını daha da sertleştirmeyi tercih ederek, eline geçen önemli bir fırsatı heba etti.
Kimse 'ağır tahrik' mazeretinin ardına sığınmaya kalkmasın. Zira Survivor; nefesine değil, nefsine hakim olabilenin kazanacağı bir yarışma. Bozok'un SMS tartısına çıkacağı ilk gün, cezayı halkın keseceğine inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA