Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu programa dikkat!

Bir tartışma/haber programı, hem de TRT gibi reyting güreşinde çoğu zaman açığa düşen bir kanalda, özel televizyonların en iddialı şovlarını geride bırakarak reyting listelerinin ilk 10 sırasında kendine yer bulacak ha!
Rüyamda görsem inanmazdım. Ama gerçekleşti işte... Pelin Çift ile Gündem Ötesi programı, bu aralar TRT'nin yüz akı oldu. Peki Pelin'in özelliği ne?
Bir kere son derece doğal ve rahat. İşlediği konuya daima hakim. Konuklarına çok çalıştığı her halinden belli. İşlediği konular her zaman gündemin dümen suyuna kapılıp gitmiyor. Ama aktüalitenin dışına da savrulmuyor. Neyi işliyorsa, izletmesini biliyor. Ciddiyeti ve disiplini ile TRT'ye yaraşan ama 'kamu kanalı rutinine' kapılmadan kendi renk paletini oluşturan bir program. Hem Pelin'i, hem ona kucak açan TRT yönetimini, hem de bu cevheri Habertürk'te keşfedip onu TRT ekranlarında mücevhere dönüştüren yapımcısı Yüksel Aman'ı kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA