Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sevmek, uğruna vazgeçmektir!

Beyazıt Öztürk'ün çevre duyarlılığı adına elektrikli otomobil almasını GÜNAYDIN yazarı sevgili dostum Mevlüt Tezel köşesinde takdirle karşılamış. Hem Beyaz'a, hem de onun davranışını örnek teşkil etmesi adına köşesine taşıyan Mevlüt'e teşekkürler. Benim de gönlümden hep elektrikli otomobil sahibi olmak geçiyor. Ama bu araçlar, benim bütçemin elvermeyeceği kadar pahalı.
Peki ben çevrecilik adına ne yaptım? Eski teknolojiye sahip oldukları için doğaya daha fazla karbon salan, canım kadar sevdiğim klasik otomobillerimi birer birer elden çıkardım. Motorlarına LPG tüpü taktırıp 'ruhlarını bozmak', değerlerini düşürmek, orijinalliklerini bitirmek istemediğim için kan ağlaya ağlaya onlardan vazgeçtim. Şimdi haftada bir saat kullandığım minicik, kırmızı bir Vosvos ile klasik otomobil zevkimi tatmin etmeye çalışıyorum.
Diyeceğim o ki; sevmek, çoğu zaman 'kendinden vazgeçmek'tir. Şimdi hissediyorum ki, doğayı koruyor olmanın verdiği keyfi, hiçbir klasik otomobil veremez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA