Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En güzel düğün

Şahane bir düğündü... Bir kere sevgili kardeşim Burak Sağyaşar ile hem oyunculuğunu, hem duru kişiliğini çok takdir ettiğim Hatice Şendil ruh ve fizik olarak birbirlerine çok yakışmışlardı. Boğaz kıyısındaki kusursuz nikah töreni ve düğün, umarım bir peri masalının ilk sayfası olur.
Düğün gerçekten iyi organize edilmiş, yürüyüş, danslar ve gelin ile damadın davetliler için hazırladıkları sürpriz performanslar eminim birkaç kez prova edilmişti. Masa dizaynından süslemelere, hatta mönü kartlarına kadar her ayrıntı zarif, görkemli ama gösterişten uzak bir ince zevkin ürünüydü. Tarık Sezer Orkestrası da 'coşkuyu' verince, ortaya yılın en güzel, en eğlenceli ve samimi düğünlerinden biri çıktı.
Bu arada Boğaz düğünlerine Araplar'ın niye bu kadar büyük ilgi gösterdiğini de o gece anladım. Otel misafiri Araplar, masal gibi düğünü uzaktan izlerken bir yandan iç çekiyor, bir yandan da bol bol fotoğraf çekip telefon ve tabletlerine notlar alıyorlardı. Bence 'düğün turizmi' ülkemizin turistik gelirleri arasında önemli bir kalem haline gelmek üzere. İstanbul Boğazı, Las Vegas'ın pabucunu dama atma yolunda emin adımlarla ilerliyor gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA