Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçek halkçılık budur!

TRT'nin verdiği müjde, sporseverler için Ramazan topu patladıktan sonra içilen o ilk yudum su gibiydi. Gönüllerimiz öyle ferahladı ki...
TRT Spor; Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Artık ön eleme hangi kanalda, arka eleme nerede, hangi maç şifreli, hangisi açıkta diye fal bakıp televizyon sehpamıza decoderleri üst üste dizmeyeceğiz.
İşte kamu yayıncılığı budur. İşte gerçek halkçılık buna denir.
Yönetimi ele geçiren CHP'li belediyelerin ilk göstermelik icraatı, sahilleri halka açacağım diye kıyıları darmaduman edip garibanların ekmeğiyle oynamaktır.
Bir yandan kıyılara koca koca otellerin dikilmesine göz yumar, diğer taraftan günlüğü 2.5 liradan şezlong kiralayanları sopayla kovalarlar. Bunun da adını halkçılık koyarlar.
Futbolu halka açıp gerçek halkçılığın nasıl olması gerektiğini gösteren TRT yönetimine ve bu icraatın yolunu açan siyasilere sonsuz teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA