Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaybedenin vay haline!

Yarışma formatları artık iyice uçtu gitti... Seyircinin ilgisini çekebilmek için akla hayale gelmedik yollara başvuruluyor.
Bunlardan biri de Show TV'de yeni başlayan Kapışma adlı müzik yarışması.
Aksiyon yarışmalarının başarılı sunucusu Asuman Krause son derece doğru bir seçim.
Sıcacık, sempatik ve dinamik sunumuyla yarışmaya ayrı bir renk ve hava katıyor.
Yarışmacılarla birlikte mücadele eden, hem kaptanlık, hem jüri üyeliği yapan iki yıldız da beklentiyi karşılıyor. Bengü sıcacık, cıvıl cıvıl... Mustafa Ceceli ağır görüntüsünün altındaki muzip çocuğu artık saklamıyor. Yarışmanın bir başka cazip tarafı ise; ağdalı sunumlara, uzun yorumlara yer vermeden her şeyi 'şip şak' seyircinin önüne koyması.
Tam 'fastfood ve kısa mesaj çağına' göre bir yarışma... Finalde, kaybeden ünlünün yarışmacısıyla birlikte boyaya bulanması da olaya ayrı bir aksiyon katıyor.
Ancaaaak...
Sırf değişik ve komik olmak uğruna kaybeden yarışmacılara reva görülen 'efektler' bana biraz 'eşek şakası' kıvamında geldi. Çoğu ilk kez sahne heyecanı yaşayıp televizyona çıkma fırsatı elde eden genç yarışmacıların, kaybettikleri anda sahnedeki balık ağıyla tavana asılması, kafalarıyla çatıyı delmeleri ya da üzerlerine sineklikle şaplak indirilmesi; şaka kavramının günümüzde ne kadar irtifa kaybettiğinin belgesi gibi. Oldu olacak, kaybedeni klozete atıp üzerine sifon çekseydiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA