Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Edi ile Büdü yakıştı!

tv8'in 'sabaha karşı fenomeni' Bay Tahmin'in neşeli sunucuları Murat Özarı ve Fikret Engin, lig arasında da boş durmadılar.
İkili, şimdilerde kanalın aksiyon dolu yarışması Ninja Warrior'ın sunucuları olarak seslerini tiryakilerine duyuruyorlar
Sektörde isimleri 'Edi ile Büdü'ye çıkan Özarı ve Engin tam da bu işin adamları. Orijinali Japon formatı olan ve gösterildiği her ülkede zorlu yarışma parkuru kadar, şovmen sunucuları ile de ilgi odağı haline gelen yarışmayı daha önce Hopdedik Ayhan ve Hayri Hiçler'in sunumuyla izlemiştik.
Özarı ve Engin de doğaçlama espri yetenekleri ve sıra dışı yorumları ile bu fantastik yarışma için en doğru tercih olduklarını gösteriyorlar. Ama benim gözüm ikilinin 'sıfatlarını' da aramıyor değil. Şöyle ekranın köşesinde küçük bir pencere açılsa da Edi ile Büdü'nün sunum sırasındaki hallerinden haberdar olsak diyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA