Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ütopya bizi fena bölmüş!

Aman ki ne aman... Geçen hafta Ütopya yarışması konusunda okurumuz Büşra Sarı'nın, yarışmacı Semih'i savunan mektubuna yer vermekle arı kovanına çomak sokmuşum. Meğer Ütopya, memleketin en önemli meselesiymiş de benim haberim yokmuş.Ülke, Semihçiler-Tuncay ve Noyancılar diye ikiye ayrılmış da biz hâlâ siyasi kutuplaşma ve memleketin bölünme tehlikesi ile boşuna oyalanırmışız...
Semih konusundaki 'infial'(!) bu denli büyük olunca, bu kez de 'muhalefete' söz hakkı tanımak farz oldu.
İşte okurlarımızın karşıt görüşleri:
"Yüksel Bey, yazılarınızı severek takip ediyorum. Bu haftaki Ütopya şikayetleri beni son derece üzdü. Semihseverlere verdiğiniz şansı umarım Tuncaycılar'a da verir, sesimiz olursunuz. Tuncay, Semih'in sevgilisi Kurretulayn'ın babasının bile program başladığında damat adayı olan ve kızından önce izlediği ve bunu içeride itiraf ettiği yarışmacı adayı. Yarışmacı adaylarının birçoğu ajanslardan, kliplerden (Semih), spikerlerden ya da ünlü spikerlerin çocuklarından (Altar) seçilmişken, Tuncay halkın içinden seçilmiş, yani torpilsiz. Kin gütmeyen, barış yanlısı, şakacı. Size son derece kibar anlatılan Semih tarafından 'Bitli, kara leke, ezik' diye adlandırılan çocuk. En yakın arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanmasına rağmen çığırtkanlık yapmayan, acısını kendi içinde yaşayan biri. Ramazan'da kurulan iftar yemeğine kibirini ortaya koyup hep beraber yemeyi reddeden Semih, Tuncay'ı aşağılayıp biz oy verenlere hakaret eden Semih, milyonlar önünde kız arkadaşıyla yaptıklarıyla gündeme gelen Semih ama mağduru oynayan ve iyi gösterilen yine Semih. Sizden istediğimiz, tek taraflı yazı yazıp sanki Semihçi'ymiş gibi görünmek yerine yarışmacılara eşit şans vermeniz ve yazılarınızda buna dikkat etmeniz. Saygılar." (Burcu Bulut)
Soyadını yazmayan 'Beyza' adlı okurumuz da bana fena öfkelenmiş:
"İçeride topluma örnek olacak Tuncay ve Noyan gibi gençler var ama siz tek taraflı yazınızla Semih menajerliğine soyunmuşsunuz. Eski klip yıldızı, içeride sapık rolüne bürünmüş bu kişiyi parlatma çalışmalarınızda başarılar ama hiç değilse tarafsızım tarzı eklemeler yapmayın."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA