Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aranan kan bulundu

TRT 1'in 'tarz' dizisi, Yeşil Deniz'i izliyor musunuz? İzlemiyorsanız, çok şey kaçırıyorsunuz. Bana göre 'köy komedisi' kulvarında rakipsiz. Ama kurumun, dizilerini parlatacak bir yazılı mecrası olmadığı için, mesela Kanal D'nin Kalbim Ege'de Kaldı dizisi kadar gündemde değil. Oysa hem zekice esprilerle bezeli senaryosu, hem müthiş başarılı oyuncu kadrosu, hem de Ödemiş'in cennet köylerinin muazzam doğasıyla desteklenen keyifli görüntüleriyle büyük fark yaratıyor.
Geçen hafta diziye 'yılın transferi' yapıldı ama medyada pek yer almadı. Oyunculuğunu her daim takdir ettiğim İlker Aksum, müthiş bir 'Alamancı' karakteri ile diziye katıldı. Elinde radyosu, başında tüylü fötr şapkası ile unutulmaya başlanan 70'li yılların o klasik tiplemesini büyük bir başarıyla kılıf gibi üzerine geçiriverdi.
Galiba dizideki tek eksik, bir 'lokomotif' oyuncuydu. Şimdi o da tamam. Zaten 'tamam' olduğunu reytingler de gösteriyor. Dizi, bu bölümüyle AB grubunda 2'nci sıraya kadar çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA