Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İbretlik ceza

Haftanın en şaşırtıcı haberlerindendi. Delikanlı, yedi araçlık konvoyla, cumartesi akşamı trafiğin en yoğun olduğu saatte İstanbul'un can damarı E5 karayolunu kesip sevgilisine evlenme teklif etmiş. Tam gideceklerken, dönüp mizanseni tekrarlamışlar. Çünkü görevli kameraman 'o anı' net olarak kaydedememiş. Trafik, saatlerce normale dönememiş.
Bu, haberin 'kötü' tarafıydı. Şimdi 'iyi' yönüne geliyorum: Trafik ekipleri, kaosa yol açan yedi sürücüyü yakalayıp nöbetçi mahkemeye çıkarmış. Mahkeme, ehliyetlerine el koymuş. Hem de 'Doktordan akıl ve ruh sağlıkları yerindedir' raporu getirene kadar... Yani resmi olarak 'Deli misiniz oğlum siz?' demişler...
İnşallah görevli hekimler, o raporu vermek için bu yedi aklı evveli sürüm sürüm süründürür. Süründürürler ki, bir daha kimse 'Arkada kalp krizi geçiren adamı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans var mı?' diye düşünmeden böyle bir saçmalık yapmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA