Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Delirtme Beni!

Sürücülük kurslarında görev alan eğitmenlere her zaman büyük saygı duymuşumdur.
Zira hem kaza riskiyle her dakika burun buruna olmak, hem de acemiye işi en soğukkanlı bir şekilde öğretmeye çalışmak öyle herkesin başarabileceği bir iş değil.
Hele şoför adayı; ukala, burnunun dikine giden ya da aşırı heyecanlı biriyse, vay o eğitmenin haline!
Bir de her türlü profesyonel donanımdan mahrum olmasına rağmen; eşine, sevgilisine, çocuğuna, kardeşine sürücülük öğretmeye çalışan 'gönüllü' hocalar vardır.
Eminim aranızda pek çoğunuzun başına gelmiştir. Direksiyon başındaki stres ve kavga-gürültü öyle bir hale gelir ki; günler süren küskünlüklere, hatta boşanmalara bile neden olur. Discovery Showcase kanalı da işte bu 'büyük çileyi' bir reality show programına dönüştürmüş. Adı; 'Delirtme Beni'...
Her hafta iki sürücü adayı, onlara şoförlüğü öğretmeye çalışan bir yakınıyla birlikte 300 kilometre yol yapıyor. Çileli yolculuğun sonunda akıbetlerini Stephen Sivell adlı uzmanın vereceği karar belirliyor.
Sivell, 10 dakikalık sınav turu sırasında adayın ehliyet alıp alamayacağını belirliyor.
Şu kadarını söyleyeyim:
Hafta içi her gün saat 17.00 sularında yayınlanan Delirtme Beni, değme korku ve gerilim filmlerine rahmet okutur.
Oturduğum kanepede sürücü adayı yerine kaç kez frene bastığımı hatırlamıyorum vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA