Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Söylemezsem Olmaz' bursu

Tebriklerim, başta Lerzan Mutlu olmak üzere tüm 'Söylemezsem Olmaz' ekibine. Bu hafta Lerzan Mutlu'nun önderliğinde son derece hayırlı bir kampanyaya başladılar.
Burs ihtiyacı olan zor durumdaki öğrenciler ve onlara burs vermek isteyenler, masayı paylaşan yorumcuların Instagram hesabına yazıyorlar. Ekip de bunların arasından kura ile belirlediklerini bir araya getirip hem öğrencilerin okumalarını sağlıyor, hem de hayırseverlere fırsat yaratıyor.
Geçen hafta haber bültenlerinde izlemiştim. Bir apartman yöneticisi, kat malikleri ve kiracılardan toplanan aidatların artanıyla bir üniversite öğrencisine burs vermiş. Apartmanın kapısına da 'Bu apartman bir öğrenci okutuyor' tabelası astırmış. Tek kelime ile şahane bir girişim.
Umarım, 'Söylemezsem Olmaz'ın önderliğinde bundan sonra gündüz programlarının jeneriklerinin altında şöyle bir ibareye de rastlarız: 'Bu program 150 öğrenciyi okutuyor...'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA