Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne benzerlik?

Kabin amiri okurumuz Naz Boran, dizilerdeki senaryo kısırlığının giderek esinlenme boyutunu aşması konusunda tespitlerde bulunmuş:
"Yüksel Bey, işim gereği dizileri tam takip edemiyorum ama dedim ki bu sezon bir tane dizim olsun, Seksenler haricinde. Uçuşlardan dolayı kaçırsam da yatılarda internetten takip ederim, izlerim. Eve Dönüş ismi de beni cezbetti. İzlemeye karar verdim. Çünkü bir havacılık şirketinde kabin amiri olarak görev yapıyorum ve hayatı seyahatlerde geçen biri olarak bu isim çok hoşuma gitti.
Uzatmak istemiyorum ama yine hayal kırıklığı. Çocukluğumdaki Cennete Dönüş filminin kopyası. O zamanlar VHS kaset kiralardık. Adam, karısını nehre atıyor, kadının yüzünü timsahlar parçalıyor ve kadın ölmüyor, yüz estetiği ile değişiyor. Eşinden intikam almak için kocasını kendisine aşık ediyor. Sonunu bildiğim bir dizi. Emeklerine sağlık ama bende tutmadı. Kopya! Sizin yazılarınızı her zaman okumaktan keyif aldığımı dile getirmek istiyorum. Umarım bir gün benim uçuşuma denk gelirsiniz ve sizi en iyi şekilde misafir ederiz. Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA