Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnanca saygı lütfen

Her cumartesi olduğu gibi bugün de Yakından Kumanda'nın tuşlarına okurlarımız basıyor. Mesajlarınızdan, aranızda cumartesiyi iple çekenler olduğunu biliyorum. Haklısınız. Çünkü televizyon izleyicilerinin görüşlerine yer veren bundan daha kapsamlı bir köşe yok. Ama kendi yazdıklarınızı, benim yazdıklarımdan daha büyük bir ilgiyle okumanıza da alınmıyor değilim doğrusu!
Köşemize yerinde tespitleriyle katkı veren okurlarımızdan Sümeyye Akdeniz, bu kez de dizilerde 'öte dünyanın' tasviri sırasında yaşanan 'doz aşımına' değinmiş:
"Merhabalar Yüksel Bey, ben direkt konuya girmek istiyorum çünkü bu durum beni ve benim gibi düşünenleri çok fazla rahatsız etmeye başladı. Dizilerde yaralanan veya herhangi bir şekilde ameliyata alınan kişilerin 'beyaz ışık' rüyasını görme sahneleri var biliyorsunuz. Hayatıyla ilgili bir konuyla ortak noktası olan rüyalar görüyorlar ve geri dönüş yapıyorlar. O sahnelerin dramını azaltmak istiyorlar ya da başka bir amacı vardır orasını bilemem ama bu konu Poyraz Karayel'de biraz dalga konusu oluyor sanki. Önce Poyraz vurulduğunda bir mahkeme kuruldu ve hakimin af kararıyla (artık kimin yerine koyduysalar bu hakimi? Tövbe, haşa!) Poyraz dünyaya geri döndü.
Aynı şey bu hafta da Sinan'ın ameliyat sahnesinde yapıldı.
Sinan ameliyattayken rüyasında öteki âleme gitti ve gelin görün ki orada karşılaştığı bayan; aslında alınması (yani ölmesi) gereken kişinin o değil, başka bir Sinan olduğunu, listede bir karışıklık yapıldığını söyleyerek Sinan'ı dünyaya geri gönderdi.
Şimdi size sormak istiyorum:
Burada ölecek kişiyi karıştıran kim? Bu, dini bir konuyla dalga geçmek, hafife almak değil mi? Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA