Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayrın sultanları

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz ekibinin yürüttüğü burs kampanyasının halka halka genişlediğini, katılımın her geçen gün arttığını görünce mutlu oluyorum. Her sabah hayırsever ünlülerin verdikleri bursun sahibini bulmak için çekilen kuraları heyecanla izliyor, suya geri atılan her deniz yıldızı için seviniyorum.
En çok da neye mutlu oluyorum biliyor musunuz?
Bu sosyal sorumluluk örneğini; genellikle eleştirilen, sadece dedikodu yapmakla suçlanan ve hatta aşağılanan sabah kuşağı magazin programlarından birinin yapmasına...
Dün program ekibi, masa başındakilere müthiş bir sürpriz hazırlamıştı. Önce stüdyoya Muhteşem Yüzyıl dizisinin müziği verildi. Bizimkiler şaşkınlıkla birbirlerine bakınırken, ekrana muhteşem bir caps geldi.
Dizinin kahramanlarının vücutlarının üzerine program yorumcuları Sinan Özedincik, Oya Aydoğan, Lerzan Mutlu ve Bircan İpek'in yüzleri monte edilmiş, ortaya son derece esprili bir görüntü çıkmıştı.
Bir programın önce kendisiyle dalga geçmesi, özgüvenin ifadesidir. Hayrın sultanlarını bir kez daha kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA