Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun'suz olmuyor

Köşemize sürekli katkıda bulunan okurlarımızdan Haluk Zırh, benim de daha önce bu köşede yorum getirdiğim 'Acun'suz yarışmaların tadı olmuyor' konusunun altını bir kez daha çizmiş:
"Merhaba Sayın Aytuğ, Yetenek Sizsiniz Türkiye programını izliyorsunuzdur mutlaka. Diğer senelerle kıyaslarsak eski heyecanı kalmadı diye düşünüyorum, sizce de öyle değil mi? Özellikle Acun Ilıcalı'nın olmaması kötü olmuş. Jürinin olaylara bakışı çok vasat. Ali Taran sanki silah zoru ile jüri olmuş gibi bakıyor olaylara. Jüri önündeki masada yapılması istenen gösterilere hemen tepki veriyor, her şeyden çekiniyor, özellikle kararını bildirirken sanki cinayet işlemiş bir sanığa cezasını bildiren hakim pozlarında çok sert; karşısında bir çocuk varken bile aynı durumda.
Cevabı 'Hayır' bile olsa, bunu o küçük çocuğa biraz daha yumuşak söylemek, içindeki hevesi kırmamaya özen göstermek gerekir diye düşünüyorum. Eser Yenenler bu konuda daha ılımlı, gayet güzel izah ederek cevaplarını veriyor.
Olmuyor, Sayın Aytuğ, olmuyor. Acun Bey işinin başında olmadığı zaman programların tadı kaçıyor. Sizin aracılığınız ile Acun Bey'e bu durumu iletebilirsek iyi olacağını sanıyorum. Lütfen Acun Bey, en kısa sürede sizi jüride görmek istiyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA