Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deniz Akkaya tamamdır

TV 8'deki Aramızda Kalmasın'ın, diğer kanallardaki sabah kuşağı 'masa' programlarına göre daha 'elitist' bir havası var. Onlar da dedikodu yapıyor, magazin gündemini mercek altına alıyor ama görece daha 'mesafeli' durmaya çalışıyorlar gibi. Bunda Jess Molho, Funda Özkalyoncu ve Salih Keçeci'nin kişisel özelliklerinin de rolü var tabii. Bu durumda masaya yeni eklenecek kişinin de bu konsepte uygun düşmesi gerekiyordu ve bana göre Deniz Akkaya son derece doğru bir seçim oldu.
Ülkemizin gelmiş geçmiş en başarılı üç mankeninden biri olduğunu düşündüğüm Akkaya'nın masadaki yorumlarını son derece derli toplu ve yerinde buluyorum. Hem âlemin iç yüzünden haberdar, hem dobra, hem de özellikle yabancı magazine son derece hakim. Şimdilik tek kusuru, mankenlik günlerinden kalma alışkanlıkla moda firmalarının isimlerini canlı yayında adlı adınca telaffuz edip RTÜK cezaları konusunda programını riske sokması. Onu de ilk günlerin heyecanına vermek gerekir.
TV 8'in 'masalarına' yeni eklenen diğer isimlere gelince... Yetenek Sizsiniz jürisinde Acun Ilıcalı'nın eksikliği açıkça hissediliyor. Aynı zamanda jüri başkanı olmak Eser Yenenler'i biraz kasmış ve azıcık da havalandırmış gibi. Ali Taran, 'cool' görünmeyi sadece 'Hayır' demekle eş tutmaya devam ettikçe, sermayeden yiyecek gibi. Neyse ki yanında Seda Bakan gibi sıcacık, cıvıl cıvıl bir jüri üyesi var da, masa buz tutmuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA