Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz futbol

Başlığa bakıp da yine Beyaz TV'nin sıra dışı programı Beyaz Futbol'dan söz edeceğimi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Olay, sadece isim benzerliğinden kaynaklanıyor. Benim bu kez sözünü edeceğim, şovmen Beyaz'ın son programında sergilediği muazzam futbol becerisi...
Beyaz, formasını kuşanıp yeşil sahanın yolunu tutmuştu. Yanında iki eski milli futbolcu Arif Erdem ve Rüştü Reçber vardı. Kale direğine bir otomobil lastiği asıldı. Üçlü de aralarında iddiaya girdi; ceza sahası çizgisi üzerinden yapacakları vuruşlarla topu lastiğin ortasındaki delikten geçireceklerdi. Arif ve Rüştü ikişer denemede isabet kaydedemezken, bizim Beyaz üçte üç yapmasın mı? Yetmedi. Bu kez korner atışından gol kaydedebilmek için köşe gönderine gittiler. Arif ve Rüştü hem buradan, hem de aut çizgisinin gerisinden yaptıkları vuruşları gole çevirip havalı bir şekilde topu Beyaz'a bıraktılar.
Peki Beyaz ne yaptı? İşi bir adım öteye götürüp kalenin 'tam arkasından' adeta bilardo topuna kleps çeker gibi yaptığı vuruşla golü attı. Hem iki milli futbolcu, hem stüdyodakiler, hem de ekran başındakiler şaşkındı. Herkes 'İyi ki Arif ile Rüştü yıllar önce jübile yapmışlar. Yoksa o anda futbolu bırakmaları gerekecekti' demeye başladı. Hatta konuklardan Burcu Esmersoy, "Bir işi de kötü yap be abi" diyerek Beyaz'ı tebrik etti. Beyaz'ın, hemen o gece Robin van Persie'nin yerine Fenerbahçe'ye transfer edilmesine ise yine kendi itirafı engel oldu: "Bu şahane görsel efektler için şirketteki arkadaşlara çok teşekkür ederim..."
Onca yıl kalecilik yaptım ama böyle ters köşeye yatmamıştım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA