Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rezaletin dibi

Evet, böyle bir rezalet dünyanın hiçbir yerinde yaşanmadı, yaşanamaz da... YSKRTÜK iş birliği sayesinde(!) son olarak verilen 21 cezayla birlikte, a Haber'e 1 Kasım seçimlerinden bu yana verilen yayın durdurma ve uyarı cezalarının sayısı 81'e, toplamda ise 196'ya ulaştı. Bir ayda 81 ceza, akıllara seza... Demek ki üyeler yememiş içmemiş, a Haber için ceza raporu yazmış!
Peki neden vermişler o cezaları? 'FETÖ' denildiği için... Yahu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı vermiş bu ismi. Kırmızı bültenlere geçmiş.
Cumhurbaşkanı'ndan Başbakan'ına kadar herkes kullanıyor.
Suç bunun neresinde?
Neden vermişler cezayı?
PKK ve cümle uzantısını arkasına aldığını açık seçik ifade eden HDP'ye yayınlarında yeterince yer vermediği için...
Neden vermişler cezayı?
Birlikte Bakalım programında Aydın Doğan'a 'pijamalı medya patronu' denildiği için... Sadece bu niteleme 'kapatma gerekçesi' sayıldı.
Yahu Doğan'ın, bir zamanlar başbakanları evinde pijamasıyla karşıladığı en önemli 'övünç kaynağı' değil miydi? Allah'ın bildiği, kuldan niye saklansın?
Neden vermişler cezayı?
Yüzde 100 Siyaset programına katılan Cem Küçük, bir gazetenin genel yayın yönetmeniyle ilgili "Bu adam kaçabilir" dediği için... İyi de adam 60 gündür ortalarda yok, buna ne diyeceksiniz?
Neden vermişler cezayı?
Ülkenin halk oyu ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı'nı ekranına çıkarıp röportaj yaptığı için...
Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklu yargılanması ne kadar büyük bir hukuk garabeti ise bir ulusal haber televizyonunun sağ üst köşesinde günlerdir 'YSK ve RTÜK sansürüne hayır' yazısının asılı olması da aynı oranda utanılacak bir durumdur. Ama değneğin ucu kendilerine dokunduğunda feryat figan edenler, a Haber'e uygulanan sansüre 'gık' diyemiyor her nedense...
Birileri Diyarbakır'da olay yerine makineli tüfekle ateş açıp delilleri karartmaya çalışıyor.
Birileri de insaf ve izan dışı cezalarla halkın sesi, izlenme rekortmeni a Haber'i karartmaya...
Yurt dışından uzanan karanlık eller ile onların yurt içindeki işbirlikçilerinin hedefi artık çok açık: Halkın adalete güvenini yok etmek... Buna izin vermeyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA