Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Genetik temizlik takıntısı

Geçen hafta TRT HD kanalında izlediğim Temizlik Hastaları adlı belgeselle ilgili yazı büyük ilgi gördü. Okurumuz Ahmet Berkay Atış da temizlik hastası olmaktan gurur duyanlardan:
"Merhabalar Yüksel Bey, bu yazıyı vizeye girmeme 10 dakika kala temizlik hastaları ile ilgili yazdığınız yazıya ithafen yazıyorum. Anneme yıllarca söylendim, 'Nedir bu temizlik merakı, bari bu cumartesi sabahı rahat bırak da uyuyalım... Gene mi attın o kıyafeti, giyiyordum ben onu' diye... Üniversite için evden ayrıldığımdan beridir biraz da olsa temizlik takıntımın olduğunun farkına varmıştım. Ancak her aldığım yaş ile biraz daha fark ediyorum ki o tuvalet her hafta ovulmazsa, mutfaktaki o bulaşık yemekten sonra yıkanmazsa; ne ders çalışabiliyorum, ne de izlediğim herhangi bir şeyden keyif alabiliyorum.
Aklımı ufak ufak kemiriyor o görüntü. Arkadaşlarım adımı Fadime'ye çıkarmasına rağmen, annemin genetik kodlarıma işlediği bu huyumdan her gün daha çok gurur duyuyorum. Ve yıllardır her hafta bıkmadan, usanmadan, söylenmeden bu ve benzeri işleri yapan anneme/annelerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimizi daha iyi anlıyorum. Gerçekten de cennet onların ayaklarının altındaymış... Saygılar, sevgiler, hayırlı günler efendim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA