Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhabbet eksiliyor mu?

Müdavimlerimizden Kemal Kozan bu hafta da Beyaz Show'da giderek eksilen muhabbetten dert yanmış:
"Merhaba Yüksel Bey, uzun süredir izlemediğim ama Diriliş: Ertuğrul oyuncularının konuk olarak katılacağını öğrenip izlediğim ancak izlediğime de bin pişman olduğum Beyaz Show'dan bahsedeceğim. Sanıyorum ki benim gibi programı izleyen büyük bir çoğunluk da aynı hayal kırıklığına uğramıştır.
Şu anda en fazla reyting alan bir dizinin dört ana karakterini programına davet ettiğinde onlarla sohbet etmesini beklerken, nerdeyse bütün program boyunca 'reklam arası Koray Avcı konseri' izlemek zorunda kaldık. Engin Altan Düzyatan'la olan özel dostluğu sebebiyle birkaç kelam etse de, her oynadığı rolün hakkını veren Kaan Taşaner'e, Didem Balçın'a, yıllarca tiyatroya hizmet etmiş ve geniş bir hayran kitlesi olduğunu bildiğim Barış Bağcı'ya tam hesaplamadım ama toplamda 10 dakika bile söz verilmedi. Beyaz Show'un formatı mı değişti, yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum ama eskiden Beyaz, çağırdığı konuklarla daha fazla sohbet eder, izleyicinin merak ettiği soruları sorar, konuklar da izleyici de keyif alırdı. Koray Avcı hayranları izlediklerinden keyif almıştır ama ben diğer oyunculara ve onları izlemek için ekran karşısına geçen seyircilere saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. Saygılarım

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA