Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elektrikler belediyeye devredilmiş (!)

Müdavimlerimizden Haluk Zırh bu haftayı da boş geçmemiş: "Günaydın Sayın Aytuğ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan öğrendik ki; elektrik işleri de belediyeye devredilmiş sanırım, Sabah 'Gerçekten bir yenilik oldu da haberimiz mi yok?' dedim ve 153 Beyaz Masa'yı çevirdim ama seçenekler içinde elektrikle ilgili bir şey duymadım.
Dizideki Meryem Hanım evde yanan mumları görünce çocuklara soruyor: "Elektrikler mi kesik?" Çocuk cevap veriyor: "Evet anne. Belediyeyi aradım, sabaha kadar gelmeyecekmiş."
Meryem Hanım, "Kızım, belediyeyi değil 186 no'lu telefonu araman gerekirdi" diyecek diye beklerken, "Jeneratörü de sordun mu belediyeye?" dedi. Zaten birçok konuda nereyi arayacağını bilmeyen vatandaşımızı böylece daha da çok yanıltmış olduk. Zira bu konuda 112 Hızır Acil'i, 155 Polis İmdat'ı bile arayan vatandaşlarımızın olduğunu zaman zaman haberlerden izliyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA