Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gafları

Evleneceksen Gel programında kaynana adayı Lütfiye Hanım'ın, damat adayı Özer Bey'e söylediği sözler, kızı Bahar'ın ağlayarak stüdyoyu terk etmesine yol açtı: "Sağda solda Bahar'ı tercih sebebi olarak sarışın, yeşil gözlü ve tüysüz olmasını gerekçe gösteriyorsun!"
Dada'dan bir diyalog:

OKAN BAYÜLGEN: Bence Turabi, çok sert ve erkeksi biri. Ondan etkileniyorum.
Dönüşünde havaalanında karşılayacağım onu. AŞKIM KAPIŞMAK: Bence sen başka bir ihtiyacını karşılayacaksın!
Evleneceksen Gel programına Almanya'dan gelen ve taliplerinden ev tapusu ile pasaport isteyen, 65 yaşındaki Muazzez Teyze'nin açıkladığı son 'kriter' herkesi şoke etti: "Damat adaylarının göğsü mutlaka kıllı olmalı!"
"Boyun posun devrilsin diyeceğim ama sende o da yok..." (Dada'da konuk Ebru Polat'tan, sunucu Okan Bayülgen'e)
3 Adam'dan bir diyalog:
ESER YENENLER: Çetin Ağabey, siz Karadenizli değilsiniz ama bütün Türkiye sizi Karadenizli biliyor, oynadığınız karakterlerden dolayı,.. ÇETİN ALTAY:
Yok yok, ben Trabzonlu'yum...
Oğuz Haksever, NTV canlı yayınında Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum'un konuşmasını anons ederken, "Şimdi Cumhurbaşkanı Fuat Avni'yi dinliyoruz" deyiverdi
Kırklareli'de konser veren Hadise, sahneden seyircilere "Sevgili Kocaelililer" diye hitap etmesin mi!
Mendil satan Suriyeli çocuğu dövdüğü iddia edilen restoran işletmecisi savunma yaptı: "Öyle şey yapar mıyız? Biz onlara yemek artıklarımızı bile veriyoruz..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA