Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle maç yayını olmaz!

Araya bizim yılbaşı özel sayfaları girince yazmak ancak bugüne nasip oldu. Lig TV'den yayınlanan Beşiktaş-
Torku Konyaspor maçının ikinci yarısında çok ilginç bir pozisyon yaşandı.
Hakem, bir serbest vuruşta, adımlayarak barajın yerini belirledi. Beşiktaşlı Mario Gomez, mesafenin çok uzak olduğunu söyleyip kendisi de adımlayarak hakemden 1,5 daha kısa bir yer belirledi.
Hakem, otoritesini sarsan bu hareketi sarı kartla cezalandırdı.
Peki Lig TV ne yaptı?
Hiçbir şey! Ne yapması gerekiyordu?
Sahip olduğu teknolojik imkanlarla top ve baraj arasındaki mesafeyi izleyicilere metre, hatta santimetre olarak sunması...
Böylelikle hakem mi haklı, yoksa Mario Gomez mi hepimiz görecektik.
Sevgili Lig TV'ci dostlar, sizce yıllardır maçları izleyeceğim diye her sezon tonlarca para ödeyen izleyicilerden biri olarak; bu 'servisi' beklemek hakkım değil mi? Maçın en olmadık yerinde, en saçma istatistikleri ekrana dayıyorsunuz da; herkesi merakta bırakan böyle bir pozisyonda niye teknolojiden yardım almıyorsunuz?
Hazır söz Lig TV yayınlarından açılmışken; sezonun en kötü maç rejisinin Fenerbahçe-
Medipol Sivasspor maçında yaşandığını da söyleyeyim.
Maçı canlı değil de adeta 'banttan' izledim. Yönetmen en kıytırık pozisyonları tekrarlayacağım, en anlamsız yüz mimiklerini vereceğim diye maçın canlı dakikalarını insafsızca çaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA