Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TV izleyicisinin yeni yıl duası

Yılın ilk gününe dua ile başlamak bizim köşenin geleneği oldu. Öyleyse, hep birlikte tekrarlayalım:
Allah'ım, sen bu yıl ana haber bültenlerini bize gönül rahatlığı ile izlemeyi nasip et. Bu yıl şehit haberleriyle, sahillere vuran bebek cesetleriyle lokmalarımız boğazımızda düğüm olmasın.
Memleketimizde barış ve huzur iklimini daim kıl Yarabbim...
Yüce Allah'ım; biliyoruz, reklam olmadan televizyonculuk yapılamıyor ama televizyon sektöründeki kullarının lütfen akıllarını başlarına devşirmelerini sağla. Dört dakikalık kuşakta da 15 dakikalık reklam kuşağından kazanılan para elde edilebilir. Lütfen televizyon yöneticileri bu yıl aralarında uzlaşıp reklam tarifelerini yüksek tutarak, sonu gelmez kuşak sürelerini azaltsın.
Yüce Rabbim, sen bizi dizi sürelerini uzatmak için başvurulan aptal bakışmalardan, dizi içine sokuşturulan lüzumsuz müzik kliplerinden, lastik gibi uzatılan senaryolardan, ruh hali her hafta değişen; iki hafta iyi, üç hafta kötü olan garip dizi karakterlerinden esirge...
Allah'ım, sen dizilerdeki görüntüler ile sesleri bir araya getiren miks operatörlerine duyma yetisi kazandır.
Zira kimse fon müzikleri yüzünden dizilerde konuşulanları anlamıyor.
Ey âlemleri yaratan sevgili Allah'ım, sen bizleri tartışma programına provokasyon için çıkan siyasilerin tehlikeli yorumlarından, spor programı niyetine kıraathane sohbeti yapan spor yorumcularının geyiklerinden koru.
Evliliği hafife alan ve bu en kutsal müessesenin en kritik kararını bir çay içimi süresine indirgeyen izdivaç programlarından, eleştiriyi hakaretten ibaret sayan moda programlarından gençlerimizi esirge Yarabbim.
Ve... Bu köşeyi en iyi şekilde hazırlamak için günün 15 saatini ekran başında geçirmek zorunda kalan fakir kulunun gözlerini bozulmaktan, vücudunu obeziteden, ruhunu kirlenmekten koru Allah'ım... Amin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA