Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kehribar'a dikkat!

Kehribar, atv'nin yakında başlayacak yeni dizisinin ismi.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin elde ettiği parlak başarı, yapımcı ve kanal yöneticilerine büyük cesaret aşılamış olmalı ki, yine mafya raconlarının başrolde görüneceği bir diziyi ekrana sürme kararı almışlar.
Senaryosunu Sinan Tuzcu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hülya Bilban'ın oturacağı Kehribar, son dönemin başarılı yapım şirketi Süreç Film'in imzasını taşıyor.
Adı ilk olarak Sarı Mercedes:
Yarımcalı olarak belirlenen ancak daha sonra Kehribar'a dönüştürülen dizinin kadrosu ise adeta bir 'rüya takımı' niteliğinde. Son olarak Kaçak dizisiyle müthiş bir başarı yakalayan Gürkan Uygun'un yanı sıra Dolunay Soysert, Necip Memili, Berk Hakman, Hakan Boyav, Ayça Varlıer ve Özge Özder'i bir araya getiren yapım; bu sezon 'Dizi atv'de izlenir' sloganını pekiştiren kanala yeni bir ivme kazandıracağa benziyor.
Bu arada Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi dizisinde söylediği 'Gülüm' türküsünün ardından yılbaşı gecesi O Ses TürkiyeÜnlüler yarışmasında sergilediği müthiş 'Büklüm Büklüm' performansı ile de büyük övgü aldı. Ben yapımcıların yerinde olsam, dizide Gürkan'ın bu yeteneğine sıkça yer verirdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA