Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl eleme?

O Ses Türkiye'deki yeni eleme sistemi pek çok okurumuzu rahatsız etmiş. Hakan Aydemir'in mesajı, hepsini özetler nitelikte:
"Sayın Aytuğ, ikinci turlardaki seçme biçiminin adaletsizliği beni çok şaşırttı. Bir kişi seçilip doğrudan üst tura çıkıyor. Daha sonra iki kişi seçiliyor, onlardan da bir kişi jüri üyesi tarafından bir üst tura taşınıyor. İyi güzel de, diğerleri daha birbirleriyle yarışmadan eleniyorlar. O zaman şunu sormak istiyorum: Seçmelerde jüri üyelerinin döndüğü yarışmacı boşa sevinmiş olmuyor mu? Daha bir kişiyle bile yarışmadan elenmesi çok saçma ve adaletsiz değil mi? Bu, hızlandırılmış ve bir an önce bitsin diye yapılmış bir uygulama olmaktan öteye gitmez. Benim için, çok baştan savma bu sistemi gördükten sonra O Ses Türkiye bitmiştir. Acun Ilıcalı iyi bir televizyoncu ancak yarışmanın değerini, bilerek veya bilmeyerek düşürmüştür. Survivor'a O Ses Türkiye kurban edilmiştir. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA