Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Talip transferleri tam gaz

Belli ki memlekette televizyonda eş arayanların sayısı, mantar gibi çoğalan izdivaç programlarının ihtiyacını karşılayamıyor.
Bu nedenle de programlar arasında talip ve adayların transferi bütün hızıyla sürüyor.
İşte bu duruma ilginç bir örnek daha:
Star TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programında geçen yıl program kartını yere fırlattığı gerekçesiyle Seda Sayan tarafından diskalifiye edilen damat adayı Mustafa Bilginer, daha sonra Flash TV'deki Hülya Bozkaya'nın sunduğu Ne Çıkarsa Bahtına programına katılmış ve Seda Sayan ile Uğur Arslan'ı kötülemişti. Annesi Ayten Hanım'ın sözünden çıkmamasıyla tanınan Mustafa, pazartesi günü kovulduğu Evleneceksen Gel programına yeniden katıldı ve Buket Hanım'a talip oldu!
Hani bir milli takımda oynayan futbolcu, daha sonra başka bir ülkenin milli takımıyla sahaya çıkamıyor ya; acaba diyorum RTÜK de izdivaç programlarına katılanlar için benzer bir uygulamaya mı gitse?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA