Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Keşke kaçırsaydım

Beyaz TV'de yeni bir gündüz kuşağı programı başladı. Ömür Varol, Esra Harmanda ve Sinem Yıldız'ın oturduğu bu yeni masada günün aktüel gelişmeleri yorumlanıyor.
Öncelikle tüm dostlarıma hayırlı uğurlu olsun, Allah yollarını açık etsin. Malum, ilk programın 'ses getirmesi' için bir 'vitrin konusu' gereklidir. O konu, öyle ikircikli olmalıdır ki, konvansiyonel ve sosyal medyanın ilgisini çeksin. Ancak ilk program için seçilen o vitrin konusu beni rahatsız etti.
Programda, bir süre önce yaşamını yitiren Levent Kırca'nın hastanedeki son anlarını gösteren bir fotoğraf 'ilk kez' yayınlandı. Fotoğrafı hastanede tedavi gören bir hasta, cep telefonu ile çekmiş. İyi de, bu fotoğrafı televizyonda yayınlamak için aileden bir onay alındı mı? Malum, bir insanın ölüm döşeğindeki son anları; hem kendisi, hem ailesi ve yakınları için en 'mahrem' konudur.
Programın adı Sakın Kaçırmayın idi. İçimden 'O görüntüyü keşke kaçırsaydım' diye geçirdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA