Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın kaybedeni: Star TV

Okurumuz Murat Mutlu, Star TV'nin bu yıl sürdürdüğü yayın stratejisini kıyasıya eleştirmiş: "Yüksel Bey iyi akşamlar; 2015-2016 sezonunda dizilere umut bağlayan ulusal kanallar seyirci kaybına uğradı. Bu sezonun tartışmasız en büyük kaybedeni Star TV... Biri Star yöneticilerine stara dayalı diziler döneminin bittiğini, güçlü senaryoya dayanan dizilerin tuttuğunu söylemeli.
Kurt Seyit ve Şura'dan ders çıkaramayan Star TV'nin en başarılı dizisi, yazdan kalma ve starsız Kiralık Aşk. Pazartesi Nurgül Yeşilçay'a umudunu bağlayan Star, atv'nin Kırgın Çiçekler'i karşısında çaresiz.
Salı Özcan Deniz'le kaybettiler.
Üç sezon aradan sonra genç Hürrem'le battılar.
Eşkıya, salı günlerine hükümdar oldu. Çarşambaları Kara Sevda, taşıdığı eski Yeşilçam filmi esintileriyle şimdilik durumu kurtarıyor. Perşembe ise yönetmeni bile kovduran dizide, star Hülya ve Beren'le en pahalı, en muhteşem kaybı yaşıyorlar. Cumartesi ise son kullanma tarihi geçmiş Biri Bizi Gözetliyor'a, pardon Big Brother'a yaptıkları yatırımla reytinglerde ilk 30'a girebildiler. Salı akşamı Genç Hürrem'le bulamadıkları reytingi, cumartesi akşamı yaşlı Hürrem'le (Vahide Perçin) aramaya kalktılar, İlk hafta Göç Zamanı'nın durumu iyi gibi görünse de cumartesi hafif, komedi tarzı dizilere alışmış seyirci bu diziye bağlanmayacaktır.
Pazar akşamı ise Hatırla Gönül'le havlu attılar. Bu yıl starlara kucak dolusu paralar döken Star TV yöneticileri kadar televizyondan anlamasam da parayla reyting olmaz diyor, saygılar sunuyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA