Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şehzadenin nefs-i sureti

Tuğba Tokgöz hem bizim köşenin, hem de Günaydın'ın gizli kahramanlarından. Meslekte 'sayfa sekreteri' dediğimiz arkadaşlardan; sayfalarımızın grafik tasarımıyla görevli. Ancak bizimki yaklaşık bir yıldır gizemini yitirdi, Pazar/Tatil ekimizin gezi sayfalarına yazdığından beri ete kemiğe büründü. Tuğba'mız gezmeyi sever. Ama gezi konusunda seçicidir. En güzel coğrafyayı, en değişik kültürü, en gezilesi yeri bulur, bir avcı gibi pusuya yatar ve en uygun tur kampanyasını bulunca, ortadan kaybolur.
Bizim Günaydın'ın iş bilen yöneticileri de Tuğba'nın bu zaafını keyifli sayfalara dönüştürmekte gecikmediler. Ona tatil ekinde yer açtılar ve gezileri sırasındaki gözlemlerini yazmasını istediler. Ben de Tuğba'yı teşvik edip yüreklendirenler arasındaydım. Şimdi yazdıkların okuyunca ne kadar doğru yaptığımı görüp gururlanıyorum.
Tuğba son olarak Amasya'ya gitti. Oradan da yine müthiş bir gözlem dosyası ve harika fotoğraflarla döndü. İzlenimlerini bugün tatil ekinde okuyacaksınız. Ama orada çektiği bir fotoğrafı ben kaptım ve üzerine yattım. Amasya'da bir heykel... Şehzade Mustafa'yı sembolize ediyormuş. Ama o da ne? Bizim şehzade, selfie çekiyor yani Türkçesiyle 'özçekim' yapıyor. Eee, millet şehzadesini televizyon dizisinden tanırsa, bizimki de onlara 'nefs-i suret eyleyerek' nazire yapar, öyle değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA