Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Başarının a takımı

Beni tanıyanlar bilir; her kanala eşit mesafede durmaya çalışırım. İçinde yer aldığım yayın grubuna bile... Bu nedenle mesai arkadaşlarımdan sitem duyduğum da çok olmuştur. Ama bu köşe, bunun için televizyon sektörünün referans noktası haline geldi. Okuyucu bu nedenle 14 senedir Yakından Kumanda'ya inandı, güvendi. Eğer sadece kendi kanalının şakşakçısı olan bir köşe yazsaydım; bu sütunların gücü ve etkisi yıllar önce kendiliğinden sıfırlanırdı.
Evet, sırf 'Adam kendi kanalını yağlıyor' dedirtmemek için kalemimin mürekkebini hassas kuyumcu terazisine vurdum.
Hatta sırf bu kaygım yüzünden atv'nin, a Haber'in, a Spor'un, Minika'nın, a Haber Radyo'nun hakkını yeterince veremediğim günler bile olmuştur. Ama bu kez 'gün gibi gerçek' bir başarının altını çizmezsem, en başında kendi mesleğime ihanet etmiş olacağımı düşünüyorum.

ATV SLOGANINI PEKİŞTİRDİ
Yeni sezon tek kelime ile Turkuvaz Yayın Grubu bünyesindeki televizyon ve radyoların yılı oldu. atv, dizileri ve programları ile müthiş bir ivme yakaladı. Özellikle yeni sezonda ekrana getirdiği yapımlar ile 'Dizi atv'de izlenir' sloganını pekiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler, Yeter ve Eve Dönüş başta olmak üzere ekrana getirdiği hemen her dizi fenomen haline geldi.
Gündüz kuşağında Müge Anlı ile Esra Erol'un eline kimse su dökemedi. Elin Oğlu, yılın en keyifli şov programı haline geldi. Selçuk Yöntem, Kenan Işık'tan devraldığı bayrağı bir an bile yere düşürmeden Kim Milyoner Olmak İster?'i bilgi yarışmaları arasında zirveye taşıdı. Cem Öğretir ve Şebnem Sunar Küçük'ün sunumuyla atv Ana Haber, özgün çizgisini koruyarak, haber şovların arasından sıyrılan gerçek bülten oldu.

EN ÇOK İZLENENLER
a Haber ise tüm engellemelere ve cezalara rağmen Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı olmayı sürdürdü. A Spor da en çok ilgi gören spor kanalı olarak kısacık yayın hayatına müthiş bir başarı sığdırdı. Ziraat Türkiye Kupası maçları, atv ve a Spor ekranları aracılığıyla milyonlarca sporsevere en keyifli biçimde ulaştırıldı.
Çocuk kanalı Minika bir yandan kendi 'kemik' izleyicisini oluştururken, diğer yandan çocuklar adına koruyucu ve eğitici yayıncılığın en sağlam adresi oldu. Son olarak ülkenin en önemli radyo ödülü olan Sihirli Mikrofon'da dinleyicilerin oylarıyla Yılın Haber Radyosu seçilen a Haber Radyo, grubun kulaklara değen gururu oldu.
A kalite yayıncılığın yanı başında bulunmak, A takımı ile aynı çatı altında çalışmak gurur verici...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA