Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kadınlara özel kanal

Türkiye'nin ilk 'kadın kanalı' Lifetime 26 Nisan'da yayına başlıyor.
Meğer usta televizyon yöneticileri Murat Saygı ile Esra Oflaz Güvenkaya, 1.5 yıldır saman altından su yürütüp bu müthiş organizasyonu ilmek ilmek örmüşler de kimsenin haberi olmamış.
Lifetime aslında A+E adlı uluslararası network'ün kablolu kanallarından biri.
Böylesine zorlu bir dönemde yabancı bir televizyon kuruluşunu Türkiye'ye yatırım yapmaya ikna etmek bana göre büyük başarı.
Peki yeni kanalda ne tür programlar olacak? Lifetime'ın zaten başarılı ve ödüllü pek çok reality show programı Türkçe dublajlı olarak ekrana sürülecek.
Ayrıca biri Özge Uzun'un sabah kuşağında yapacağı talk show olmak üzere iki 'yerli' yapım da izleyicinin karşısına çıkacak. Lifetime dijital platformlar, kablolu yayınlar ve uydu üzerinden izleyiciye ulaşacak.
Lifetime'ın tanıtım lansmanında önüme konulanlar bende yeni kanalın ağırlıklı olarak 'plaza kadınına' hitap edeceği izlenimini bıraktı. Ama eğer kanalı sadece Türkçeleştirmekle yetinmeyip 'Türkiyelileştirmeyi' de başarabilirlerse, yolları açık olur. Hele ki televizyonda her şeyin aslında kadın izleyiciyi etkilemek için planlandığı gerçeği göz önünde bulundurulursa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA