Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçekleri dururken...

Onca Çanakkale belgeselinin arasında defalarca izledim Türk Hava Yolları'nın yeni reklamını. Herkesi Gotham kentine açtıkları yeni hat(!) için 'bilet ayırtmaya' davet ediyordu. Bizim millet bu reklamı ciddiye almış, rezervasyon bürolarını arayıp gerçekten de yer ayırtmaya kalkmış. Oysa gitmeye yeltendikleri Gotham, Batman'in ikamet ettiği hayali şehirden başka bir yer değil. THY de ana sponsoru olduğu Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmini tanıtmak için 'gıdıklayıcı' bir reklam kampanyasına girişmiş. İşin 'komik' tarafı buraya kadar. Bundan sonrası biraz 'iğneleyici' olacak.
Evet, tartışmasız dünyanın en iyi havayolu şirketi THY ile hepimiz gurur duyuyoruz. Eurolig'e ismini vererek gerçekleştirdiği kampanya ile tüm spor âleminde nasıl bir prestij kazandığını da biliyoruz. İyi hoş da; THY elalemin 'hayal' kahramanlarının sinema filmine onca para dökeceğine, yerli ve 'gerçek' kahramanların filmlerine, örneğin bir Atatürk biyografisine neden önayak olmaz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA