Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Göreviniz gerçekten zor

Komedinin en belirleyici unsurunun 'metin' olduğuna inanıyorum. Eğer elinizde mizahı güçlü bir tekst, skeç ya da senaryo yoksa; istediğiniz kadar yetenekli bir komedyen olun, izleyenleri güldüremezsiniz. İşte bu nedenle amatörlerin kendi yazdıkları metinlerle yarıştıkları komedi programlarında gülmek şöyle dursun, fena halde acı çekiyorum. Onların insanları güldürmek için gösterdikleri gayret, 'çırpınışa' döndükçe ben gülmek yerine ağlamak istiyorum. Fox TV'nin yeni programı Görevimiz Komedi'yi izlerken de aynı duyguya kapıldım. Yeteneğine 'Eh işte' diyebileceğim tek yarışmacı Gürkan'dı. O da zaten 'Yıldız Tilbe taklidi' klişesine sarılmıştı.
Serhat Kılıç oyunculuğunun yanı sıra iyi bir sunucu, yetenekli bir şovmen. Ama o da jüri üyeleri gibi yavan malzemeye çeşni katmak için kendini paralayıp durdu.
Sizi bilmem ama ben beş yılda bir karşımıza çıkacak Atalay Demirci gibi bir yetenek bulmak için her hafta bunca eziyete katlanacağımı hiç sanmıyorum.
Hele de komşu kanal Show TV'de Güldür Güldür gibi bir alternatif varken...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA