Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Avrupa kanalları bezdirdi

Kanalların Avrupa yayınları için gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Defalarca yazdım, yazmaya da devam edeceğim. Bu kez isyan eden okurumuzun ismi Ayşegül Kayhan. İşte mektubu:
"Merhabalar Yüksel Bey, sizin en sıkı takipçinizim. Sizin kadar okurunun fikirlerine saygı duyan hatta köşesinde yayınlayan başka bir yazar görmedim. Bunun için çok teşekkür ederim. Size yazma sebebime gelince; siz de köşenizde defalarca dile getirdiniz ama halen kanalların Avrupa ve Türkiye yayınlarındaki farklılıklar bizi bezdiriyor. Bıktık artık saç ektirme, diş implantı, ev ve devremülk reklamlarını izlemekten. Türkiye kanalında güzel bir program varken ben neden saatlerce saç ekimi izleyeyim? Bu yayınlar özellikle pazar günleri iyice çekilmez bir hal alıyor. Buna bir dur denmesi lazım artık. Bunu da sadece sizin duyuracağınızdan emin olduğum için yazmak istedim. Sevgiyle kalın."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA