Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Superman ile Batman arasındaki 7 fark

Kovboylar- Kızılderililer, Almanlar- Amerikalılar, Koreliler - Amerikalılar, Vietkonglular- Amerikalılar, Ruslar- Amerikalılar ve nihayet Radikal İslamcı Teröristler-Amerikalılar çatışmasında ekmek tükenince, Hollywood en sonunda Superman ile Batman'i kafa kafaya tokuşturdu...
Türk Hava Yolları'nın, göklerdeki iki rakibine birden sponsor olduğu filmi izlemedim.
İzlemeye de niyetim yok.
Zira tayt üzerine slip don kuşanan bu tayfadan oldum olası haz etmemişimdir.
Ama bu beni Superman ile Batman'i mukayese etmekten geri bırakmamalı değil mi? Öyleyse, araya kaçan taytlarınızı düzeltip meşhur Yakından Kumanda tartısına doğru ilerleyin beyler...
1- Batman öz be öz dünyalıdır. (Hatta Gothamlı değil, baba tarafından Batmanlı olduğu rivayet olunur.) Superman ise şişme botla Kripton'dan gelen bir mültecidir.
2- Superman sağ elini yumruk yapıp ileri uzatınca uçar. Batman için ise sağ eliyle Batmobil'in kontağını çevirmek yeterlidir.
3- İkisinin de pelerini vardır. Ancak Superman kırmızı pelerinini sevgilisini öperken, kimse röntgenlemesin diye onu sarmak için kullanır.
Batman'in siyah pelerini ise tamamen geceleri kamuflaj amaçlıdır.
4- Superman sadece 09.00-18.00 saatleri arası mesai yapar.
Batman ise gündüzleri evde pijama ile takılıp geceleri âleme akar.
5- Superman'ın kızılötesi gözleri, kalın duvarların bile arkasındakini görür.
Batman'in ise MR çektirmekten başka şansı yoktur.
6- Superman'ın saçları saatte 800 kilometre hızla uçtuktan sonra bile aynı formunu korur. Bunu beceremeyen Batman ise fön parası vermemek için sürekli maske takmak zorunda kalır.
7- Superman geçinebilmek için ek iş olarak haber spikerliği yapar. Batman ise yarasa pisliği toplayıp gübre olarak satar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA