Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pereira olmak...

İngiltere Premier Ligi'nin gol kralı Robin Van Persie'den bir türlü verim alamayıp kendisini tribünlere ıslıklatacaksın. Dünyanın asist kralı Nani'yi çizgiye hapsedip yeteneklerini törpüleyeceksin.
Bursa'da harikalar yaratan Fernandao'yu, en zayıf rakibin karşısında bile Van Persie'nin yanında çift santrafor olarak oynatmaktan korkup kulübede paslandıracaksın.
Elinde Diego, Ozan Tufan, Meireles ve Markoviç gibi her teknik direktörün hayalini süsleyen orta saha oyuncuları varken, Alex'in yerini doldurabilecek bir tek oyun kurucu yaratamayacaksın.
Alt yapıdan A takıma 'yeri garanti' bir tek genç yetenek çıkartamayacaksın. Caner gibi bir çilingiri, en önemli maç olan Galatasaray derbisine psikolojik olarak hazırlayamayıp maçtan bir saat önce kaybedeceksin. Mental yeteneğin 'sıfır' olduğu için dünya starlarını boş kaleye gol atamayacak kadar büyük bir psikolojik çöküntüye uğratacaksın.
Nihayetinde iki kupadan elenip (üçüncüsü de yolda olabilir) bitime beş hafta kala lige havlu atacaksın.
Sayın Başkan Aziz Yıldırım, size bir teklifim var:
Seneye Pereira'ya ödeyeceğiniz parayla memlekete birkaç okul yaptırın.
Takımı ben bedava çalıştırırım.
Söz veriyorum çok daha iyisini yapacağım. Zaten istesem de bu takıma Pereira'dan daha kötü futbol oynatamam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA