Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dikkat! Ezgi çıkabilir...

Ezgi Sertel, sosyal medyada 'Bütün ülkeyi midesine indiren sunucu' olarak tanımlanıyor. Sunduğu Lezzet Haritası programıyla Türkiye'nin dört bir yanını gezip farklı lezzetleri kendine has üslubuyla tanıtan Ezgi Sertel'in iştahı dillere destan. Öyle ki, köylüler bir çekirge istilasından korkuyor, bir de Ezgi'nin ziyaretinden... Ünlü sunucunun bir başka ilginç özelliği de, köy meydanlarına göbek atarak, çiftetelli oynayarak, halay çekerek girmesi... Köylü kadınlar ocak başında ter dökerken, Ezgi Sertel bu süreyi göbek atıp gerdan kırarak geçiriyor.
Pınar Sucuk ise yeni reklamında Sertel'in bu ilginç özelliklerini kullanmış. Aile, evde sucuk keyfi yapmaya hazırlanırken, sunucumuz ekrandan parende atarak mutfağın orta yerine düşüyor. Sonra mikrofonunun içine gizlediği çatalıyla (Gerçekten harika bir buluş) bütün sucukları 'hakkını vererek' mideye indiriyor.
Hani sigara paketlerinin üzerinde 'Dikkat kanser yapar' yazıyor ya, acaba sucuk paketlerinin üzerinde de 'Dikkat! Ezgi silip süpürebilir' ibaresi yer alacak mı? Öyle ya, tam sucuk keyfi yapmaya hazırlanırken takla atıp mutfak masasının üzerine düşen sunucudan daha tehlikeli ne olabilir ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA