Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Athena Gökhan’dan Barbaros Hayrettin olur mu?

Bal gibi de olur. Gani Müjde, Afife Jale Ödül Töreni öncesi kedisine mikrofon tutan muhabirlere yeni projesini açıkladı. Meğer ünlü Türk denizcisi Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatan bir dönem filmi çekmek için düğmeye basmış. Müjde, başrol için Kıvanç Tatlıtuğ ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'a teklif götürecekmiş.
Çünkü ona kızıl sakallı bir jön lazımmış.
Kıvanç Tatlıtuğ'un başka planları olduğunu bildiğim için bana göre Gökhan'dan harika bir Barbaros Hayrettin olur. Hem O Şimdi Asker filminde, hem de O Ses Türkiye'deki jüri üyeliği sırasında Gökhan oyunculuk konusunda benden tam puan aldı.
Ayrıca sürprizli bir karaktere de sahip. Bir yanı afacan bir çocuk, öte yanı sufi ağırlığında bir bilge. Üstelik tarihe ve geleneksel sanatlara da özel bir tutkusu var. Bence Barbaros Hayrettin rolünü kılıf gibi üzerine geçirir. Ama o dövmeleri nasıl kapatır; işte orası meçhul...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA