Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor çilesi

Ne açlık, ne sıcak, ne sıla hasreti, ne elenme stresi, ne de sonu gelmez entrikalar... Bu yıl Survivor'da yarışmacıları en çok ne zorladı dersiniz?
Nagihan'ın birleşme partisinde söylediği 'Yakar Geçerim' şarkısı...
Ama bu kez çileyi sadece yarışmacılar yaşamadı; ekran başındaki bizler de işkenceye muhatap olduk.
Vallahi en çok da İstanbul'dan kalkıp Dominik'e giden orkestra şefi Tarık Sezer için endişelendim; adamcağız iç kulak iltihabı olacak diye...
Şaka bir yana, yarışma boyunca sert mizaçlı Nagihan'ın en sempatik hali, ses yarışmasındaki şirin performansıydı.
Bu arada gerçek ses yeteneklerini de keşfettik. Gizem Memiç ve Serkay gibi...
Adadaki birleşme partisi akıllıca planlanmıştı. İzleyicinin en çok ilgi gösterdiği iki yarışma Survivor ve O Ses Türkiye'yi aynı tepside sunmak zekice bir manevraydı.
3 Adam'ın yarışmacı taklitleri ise nedense bana bu yıl biraz yavan geldi. Oysa bu sezon ellerinde çok daha iyi 'malzeme' vardı. Kim bilir belki de geçen yılki muhteşem gösterinin yarattığı büyük beklenti nedeniyledir.
Skeçlerden aklımda bir tek Yunus Günçe'yi oynayan Oğuzhan Koç'un, Tuğba Özay'ı canlandıran Eser Yenenler'e söylediği cümle kaldı:
"Ne olur bi git Tuğba.. Bi git... 'S' ile..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA