Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi yine ürpertti

Kurtlar Vadisi'ni yıllardır dikkatle takip etmemin en önemli nedeni, kaotik gündemin içinden en önemli haberleri süzüp halkın anlayacağı biçimde servis etmesi.
Bu hafta da Ortadoğu'da olup bitenleri gayet net bir şekilde anlattılar.
Karanlık güçlerin Ortadoğu'daki temsilcisi Gölge, İsrailli 'iş ortağına' harita üzerinde bilgi veriyordu.
Herkesin 'Kürt koridoru' olarak adlandırdığı ve çoğunluğun 'petrol sevkiyatı için yeni hat' sandığı İran, Irak ve Suriye'nin kuzeyini;
'Yeni İpek Yolu' olarak adlandırdı. Ama ta Afganistan'dan başlayıp Türkiye üzerinden Avrupa'ya çıkan bu yolda, develer üzerinde ipek ya da baharat taşınmayacaktı.
Sevkiyatı yapılacak mal, uyuşturucuydu ve dile kolay, tam 1 trilyon dolarlık bir ticareti kapsıyordu. Yani ne halkların demokratikleşmesi, ne diktatörlüklerin yıkılması, ne de başka bir şey umurlarındaydı.
Tek amaç, dünyayı yöneten uyuşturucu baronlarının orada bir koridor açarak 1 trilyon doları bölüşmesiydi.
Bunu duyan İsrailli, Gölge'ye sordu: "Peki burada Türkiye'yi biraz ihmal etmiyor musun? Ankara buna göz yumar mı?" Gölge, sırıtarak cevap verdi:
"Onlar, canlı bombalarla öyle meşgul olacaklar ki, kafalarını kaldırıp buraya bakamayacaklar bile..." Vadi bir kez daha 'decoder' olup şifreli sinyalleri görüntüye çevirdi. Peki ya sizin de tüyleriniz ürpermedi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA