Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dakika 1, gol 1...

Öncelikle sevgili dostlarım Alişan ve Çağla Şıkel'e yeni ekranlarında başarı dileklerimle başlayayım söze. Ekranın sevilen ikilisi, hafta başından itibaren Her Şey Dahil programını 360 ekranlarına taşıdılar. Dekor iyi, ışık iyi, enerjileri de iyi. 'Her Şey' iyi olacak inşallah.
Ancak bizimkiler, ilk program için büyük bir risk aldılar. Periyodik fırçaları ile sunucuların kabusu haline gelen Prof. Dr. Canan Karatay'ı ilk programın canlı yayın konuğu olarak ağırlamak, giyotine kelle uzatmak gibi bir şeydi. Nitekim, hocamız stüdyoya girer girmez, bizim çocuklara bastı fırçayı:
"Dört saattir bekletilir mi insan? Eve gidiyordum, zor engel oldular. Saat 08.30'dan beri dört saattir yukarıda bekletiyorlar beni.
Böyle bir eziyet olmaz. Gidiyordum, yoldan çevirdiler." Alişan ile Çağla, binbir özürle girdiler araya: "Gitseydiniz, biz de sizinle gelirdik vallahi hocam!" Hocamızı bilen bilir.
Toplu konuk alan programlara asla gitmez, ekranda ille de tek başına olmak ister. Bu nedenle, kendisinden önce stüdyoya alınan Bengü'yü saatlerce kuliste beklemek ağırına gitmiş olmalı...
Umarım Alişan ile Çağla'nın yaptığı bu vahim hata(!) hocamızı ağırlamayı düşünen diğer yapımcı ve sunucuların kulağına küpe olur. Aksi halde lahmacuna yeşillik olursunuz alimallah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA