Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Zirvenin hakimi: Müge Anlı

Medya araştırma şirketi Interpress'in yaptığı haber araştırması, atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının rakipsizliğini bir kez daha ortaya koydu. Program, Nisan ayında tam 65 haber ile medyada ismi en fazla anılan kadın programı olmayı başardı.
Interpress'in araştırmasına göre, kadın programlarının yazılı basında toplam 146 haberle gündeme geldiği tespit edilirken, bu programlar içinde Zuhal Topal'ın sunduğu Zuhal Topal'la'nın ikinci sırada yer aldığı tespit edildi. Topal'ın Seda Sayan ve Esra Erol ile girdiği polemiklerle de öne çıkan programı hakkında yazılı basına 35 haber yansıdığı belirlendi.
Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da hakkında ise Nisan ayında yazılı basında 23 haber çıktığı saptandı. Haberlerde öne çıkan diğer kadın programlarının ise sırası ile Evleneceksen Gel, Her Şey Dahil, Görücü Usulü ve Dest-i İzdivaç olduğu tespit edildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA