Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Final Four’da iki takımımız var

Evet, Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunun finalinde ülkemizi sadece Fenerbahçe Ülker temsil etmeyecek. Bir 'ekibimiz' daha Turkish Eurolig'in dörtlü finaline damga vuracak: Enbe Orkestrası... Dünyanın en önemli organizasyonlarının, açılış törenlerinin gözde orkestrası olarak haklı bir üne kavuşan Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, Berlin'de 12-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Final Four'un yarın Axica salonunda yapılacak açılış galasında konser verecek.
Lig TV'den canlı yayınlanacak turnuvanın ilk maçı cuma akşamı CSKA Moskova ile Lokomotiv Kuban arasında saat 19.00'da başlayacak.
İkinci karşılaşmada ise temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, İspanya'nın Laboral Kutxa takımı ile saat 22.00'de finalist olmak için mücadele edecek.
Avrupa'daki gururumuz Türk Hava Yolları adını veriyor, bir başka gururumuz Fenerbahçe mücadele ediyor, kültür sanat elçimiz Enbe konser veriyor. Bu kadar gurur verici bir turnuva kaç yılda bir karşımıza çıkabilir ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA